A- A+
Gå til innholdet

Detaljer om kurset:

Fra : 06-11-2017, kl. 11:00
Til : 07-11-2017, kl. 16:00
Sted : Quality Hotell Olavsgaard, Hvamstubben 11, 2013 Skjetten, Lørenskog

Meld deg på

VTA-seminaret 2017 – Fremtidens VTA 

NB! Seminaret er fullbooket, men sett deg gjerne på venteliste. Klikk på "Meld deg på" for å få registrert plass på ventelisten. 

 

Bransjeforeningen iverksetter en satsing på å styrke VTA-tilbudet i våre bedrifter. Hva er moderne VTA? Hvordan legger vi til rette for at den enkelte kan ta ut sitt potensiale? Hvordan sikre at alle får tilbud om opplæring innen basiskompetanse og fagkompetanse for økt vekst? Hvordan kan vi kombinere den tryggheten en VTA-plass gir med jobbmuligheter i ordinært arbeidsliv? Hva kjennetegner den gode interne VTA-arena? Hvordan kan vi få til et enda mer forpliktende samarbeid med eierkommunen?

VTA-seminaret markerer starten på en satsing langs disse linjene og hvor vi bygger på det gode arbeidet som skjer i bransjen, og hvor vi kan lære av hverandre, samt få impulser utenifra. I år har vi blant annet invitert initiativtakerne til det spennende KLAP-prosjektet i Danmark. Siden oppstarten i 2009 har KLAP skapt 2200 jobber til uføretrygdede i ordinært arbeidsliv.

Til seminaret vil vi også få presentert spennende samarbeid i Færder kommune og Norges kanskje mest unike VTA-arena: EMPO TV.

 

Målgruppe: Daglig ledere, fagledere, arbeidsledere og veiledere som jobber med VTA. Samt alle andre som er interessert i gode arbeidstilbud for uføretrygdede.

 

Klikk her for program

 

Pris:     Full konferansepakke (inkl. deltakelse begge dagene inkl. lunsj, middag og overnatting)  kr. 5.800

             Dagdeltakelse (inkl. lunsj) kr. 1.900 pr. dag.

 

Påmeldingsfrist:   10. oktober

 

Velkommen til spennende dager på Olavsgaard!

Meld deg på

 

 

 

Lokale kurs

Våre kurs kan også arrangeres lokalt på den enkelte bedrift eller flere bedrifter kan gå sammen om et lokalt kurs. Ta kontakt med Pia Gavin - pia.gavin@nhoservice.no