A- A+
Gå til innholdet

Detaljer om kurset:

Fra : 23-10-2017, kl. 09:00
Til : 23-10-2017, kl. 16:00
Sted : Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Oslo

Meld deg på

Sertifiseringskurs i Norske Karriereferdigheter 

På dette kurset lærer du Norske Karriereferdigheter som er det første rammeverket for karriereferdigheter i Norge. Karriereferdigheter (Karrierekompetanse)  er de mestringsstrategiene/ ferdighetene, holdningene og kunnskapen et menneske trenger for fungering, mestring, vekst og utvikling i egen jobb og karriere gjennom livsløpet. En sentral oppgave i karriereveiledning er å fokusere en veiledningsprosess og finne ut hvilke temaer den enkelte trenger å jobbe med for å arbeide med for å øke egen mestring og utvikling i jobb og karriere.

Kurset egner seg for veiledere i alle sektorer som arbeider med mestring av jobb og karriere (arbeidsinkludering, IPS, SE, NAV, Skoleverk) og for veiledere med lederansvar som har ansvar for å bygge opp innhold i veiledningstjenestene i en organisasjon.

Dersom du bruker Work Interest Explorer i bedriften har du tilgang til en oppdatert digital versjon. På kurset får du tilgang til en forenklet kursversjon som også kan brukes om bedriften din ikke abonnerer på WIE.

Klikk her for mer info om kursinnhold

 

Medlemspris: kr 1.750,- per deltaker (inkl. lunsj)

NB! Kursprisen gjelder for medlemmer i bransjeforeningen Arbeid & Inkludering eller ASVL. For andre er prisen 25% høyere.

 

Påmeldingsfrist:  6. oktober

NB! Bindende påmelding.  Ved avbud mindre enn to døgn i forveien, betales full deltakeravgift. Ved avbud 1 uke før arrangementet, kan deler av deltakeravgiften bli belastet.

Det tas forbehold om endringer. En forutsetning for gjennomføring er et minimum antall deltakere.

 

Norske Karriereferdigheter er utviklet og eies av Karriereverktøy AS. For spørsmål om innhold i kurset, kontakt: arne.svendsrud@karriereverktoy.no. For praktiske spørsmål - kontakt pia.gavin@nhoservice.no

 

Meld deg på

 

 

 

Lokale kurs

Våre kurs kan også arrangeres lokalt på den enkelte bedrift eller flere bedrifter kan gå sammen om et lokalt kurs. Ta kontakt med Pia Gavin - pia.gavin@nhoservice.no