A- A+
Gå til innholdet

Jobbpunkt

Jobbpunkt er designet for å sette fokus på jobbsøkerprosessen. Produktene kan benyttes i grupper, på jobbklubb, av jobbsøker alene eller i èn til èn-veiledning.
 

Jobbpunkt består i dag av arbeidshefte, Intervjukort, Karrierespillet og hjemmeside knyttet opp mot Facebook. Stikkord for våre verktøy er interaktivitet, karrieremodning og humor. Vårt mål er at Jobbpunkt skal være en bidragsyter for at flere kommer ut i arbeid. Jobbpunkt legger stor vekt på at vi kan lære og ha det artig samtidig. Vi lærer alle forskjellig, og produktene er derfor utviklet for å arbeide med prosessene hver enkelt er inne i, med ulike innfallsvinkler.
 

Klikk her for å lese mer om innholdet i Jobbpunkt

Dette sier de som har prøvd Jobbpunkt:

Sagt av veileder: " Dette er et supert verktøy for mine deltakere, og det oppleves enklere å holde fokus på jobbsøk. Mellom hver samtale jobber jobbsøker med arbeidsheftet hjemme, og jeg opplever at deltaker raskere blir en selv stendig jobbsøker."

Jobbsøker uttalte: Her var det mye å lære som jeg ikke har tenkt på før. Det at jeg måtte jobbe med arbeidsoppgavene gjorde at jeg måtte tenke gjennom hvem jeg er og hva jeg vil. Det ble mye lettere å skrive CV og søknad når dette var på plass. Dessuten har jeg dette liggende til neste gang jeg skal søke jobb."

Tilbakemelding fra deltaker: "Dette har vært min beste dag på jobbklubb så langt, og jeg lærte noe av det også."

Durapart sier: " Karrierespillet og Intervjukortene kan brukes i alle tiltak. Deltakerne blir trygge på hverandre, og temaene jobbsøk og intervjutrening blir ufarliggjort."

Mølla kompetansesenter sier: "Intervjukortene fikk opp engasjement og aktivitet. Dette var både kult og spennende, men ikke minst, det var god trening. Anbefales innkjøpt."

Kontaktpersoner på Deltagruppen:

Bjørn Fossum, bjornfossum@deltagruppen.no , tlf. 932 25 046