Bedriftsbesøk

Publisert

I forkant av konferansen inviterer vi deg til å besøke en av våre medlemsbedrifter. Dette er en unik mulighet til å få inspirasjon og innsikt i hvordan andre bedrifter jobber. Vi tilrettelegger med transport til og fra. 

Erfaringsmessig gir disse besøkene verdifull inspirasjon og læring, enten det gjelder produksjonsmetoder, eksterne hospiteringsordninger eller andre arbeidsmetoder. Bli med og få nye perspektiver som du kan ta med deg tilbake til din egen virksomhet!

 

For de som ikke har mulighet å bli med på bedriftsbesøk kan man velge å seminar på Oslo Kongressenter. Les mer om dette også under. 

(1) SENS

SENS

Tema:  Jobbløpet i Sens VTA

Fokus på 

  • hvordan skape jobbmuligheter eksternt i tråd med medarbeideres egne jobbmål
  • oppfølging i ekstern bedrift
  • omvisning på interne arenaer  

(2) Unikum

Unikum

Tema: Brukermedvirkning i praksis.

 

herunder involvering og medvirkning inn i Unikums strategiprosess denne høsten.

Omvisning

(3) Spir

Spir

Tema: Lærekanditater i VTA

  • Omvisning av ulike arenaer

(4) OsloKollega

OsloKollega

Tema: Ny organisering rundt VTA tiltaket

OsloKollega er i stor omstilling av å tenke ny organisering rundt VTA tiltaket, hvor de retter seg mot fremtiden gjennom å etablere smarte partnerskap og ikke minst modell for å bistå flere arbeidstakere til individuell jobb med individuell oppfølging. De ønsker i stor grad å nedskalere interne produksjon.

Du vil få høre om deres prosess og bakgrunn for den, hvordan de jobber med individuell jobb med individuell oppfølging i SE og CE perspektiv, samt hvordan de arbeider med å utvikle smarte partnerskap.

(5) Fossheim

Fossheim

  • Omvisning 
  • Markedsgruppe med fokus på SoMe, Internavis og digitale ferdigheter
  • Brukermedvirkning gjennom arbeidstakerstyre og arbeidstakerombud
  • Samarbeid med Nydalen VO « Samarbeid om læring i voksenlivet»

(6) Seminar med Arne Svendsrud

Seminar med Arne Svendsrud

I dette seminaret kan du lære deg hvordan du kan møte kravene til tilpasset karriereveiledning som beskrives i kravspesifikasjonen for VTA. Karriereverktøy- Jobbdesign er verdens første karriereveiledningsverktøy utviklet for målgruppen i VTA/VTO. I dette seminaret vil du få innblikk i verktøyet, prinsippene og fremgangsmåter for tilpasset karriereveiledning for denne målgruppen. Vi har også laget kurs i tilpasset Karriereveiledning for VTA/VTO.